Conectează-te cu noi

....

Naţional

Tânăr prins de polițiști în timp ce vindea bilete false la Untold

Publicat acum

pe

....

Un tânăr de 19 ani a fost prins în flagrat de poliţiştii din Bucureşti în timp ce vindea bilete false la Untold. Bărbatul este cercetat pentru înşelăciune.

....

Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 au fost sesizaţi de către un tânăr cu privire la săvârşirea unei infracţiuni de înşelăciune, asupra fratelui său, o persoană necunoscută oferindu-i spre vânzare, cu suma de 500 de lei, la data de 11 iulie., două bilete de acces la un festival de muzică din municipiul Cluj Napoca, din perioada 3 – 6 august 2017, realizând apoi că biletele în cauză erau false. Ulterior, tânărul a găsit un anunţ pe internet, similar cu cel prin care a fost înşelat fratele său, iar în urma unor discuţii cu vânzătorul, au stabilit să se întâlnească, pentru a achiziţiona două bilete pentru concertele menţionate„, transmite Poliţia Capitalei.

Poliţiştii spun că au supravegheat întâlnirea iar după ce „victima a primit două înscrisuri printate cu denumirea bilet acces festival şi i-a înmânat vânzătorului o sumă de bani în schimbul acestora, bănuitul a fost imobilizat şi condus pentru audieri la sediul subunităţii”.

Prejudiciul, estimat la 800 de lei, a fost recuperat integral şi restituit persoanelor în drept.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER