Conectează-te cu noi

Eveniment

Tânărul din Dej care a organizat un chef la cabană, AMENDAT. La fel și alte 13 persoane

Publicat acum

pe

Tânărul din Dej care a organizat un chef la cabană, în localitatea Sântioana, a fost amendat.

“În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că tânărul de 19 ani, din municipiul Dej, a organizat un eveniment privat, la care au participat mai multe persoane. 

Față de acesta a fost luată măsura sancționării contravenționale în conformitate cu Legea 55/2020, cu amendă în valoare de 3.000 de lei. 

Totodată, au fost identificate alte 13 persoane care au participat la eveniment, acestea fiind sancționate contravențional conform reglementărilor în vigoare”, a transmis, azi, IPJ Cluj.

Știre inițială, 28 martie: “Polițiștii din cadrul polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla s-au sesizat din oficiu cu privire la desfășurarea unui eveniment privat la locația unor cabane din localitatea Sântioana.

Cu ocazia verificărilor efectuate, a fost identificat proprietarul, care a declarat faptul că a închiriat un număr de 3 cabane unui tânăr de 19 ani, din municipiul Dej.

În continuare se desfășoară activități în vederea stabilirii stării de fapt, identificării tuturor persoanelor care au participat la eveniment și luarea măsurilor legale față de acestea, în conformitate cu Legea 55/2020”, au informat polițiștii.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER