Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Târgul de Crăciun de la Dej, inaugurat. VEZI ce poți cumpăra de la căsuțe. Nu a lipsit focul de artificii – VIDEO

Publicat acum

pe

În această seară, de Ziua Națională a României, a fost inaugurat Târgul de Crăciun de la Dej și a fost aprins iluminatul ornamental din zona centrală. Nu a lipsit nici tradiționalul foc de artificii.

Primăria Municipiului Dej în colaborare cu Garnizoana Dej a organizat azi, 1 decembrie, manifestări dedicate Zilei Naționale a României. Acestea au debutat cu o slujbă religioasă, alocuțiuni și depunere de coroane la bustul Cardinalului Iuliu Hossu din cartierul 1 Mai. Apoi, activitățile s-au mutat în Piața Bobâlna și au cuprins intonarea Imnului Național, o slujbă religioasă, alocuțiunea primarului municipiului Dej, depuneri de coroane, defilarea Gărzii de Onoare și a tehnicii militare, urmate de un spectacol folcloric.

După lăsarea întunericului, manifestările au continuat cu retragerea cu torțe a militarilor și tradiționalul foc de artificii. (vezi imagini VIDEO mai jos)

La final, a fost pornit iluminatul ornamental de sărbători din zona centrală și a fost inaugurat Târgul de Crăciun. Kürtőskalács, chips-uri, gogoși, wafe, plăcinte, hotdogi, hamburgeri, vin fiert, castane sau obiecte artizanale – toate acestea se găsesc la cele 10 căsuțe amplasate în Piața Bobâlna.

La manifestările din zona centrală au participat mii de dejeni, evenimentul fiind un real succes.

Nu uita să te abonezi GRATUIT la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi în timp real cele mai importante știri din Dej! Click AICI, apoi apasă ”Urmărește” (dreapta sus)!

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. sz cs

    2023-12-12 la 9:53:56 PM

    so dus fomeiu sa aduca la actor mancare o vinit si o spus dibole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER