Conectează-te cu noi

Naţional

Târgul de Crăciun de la Sibiu se deschide pe 16 noiembrie

Publicat acum

pe

Târgul de Crăciun din Sibiu se deschide în 16 noiembrie, în Piaţa Mare din centrul istoric al municipiului, cu un concert susţinut de artiştii Radu Nechifor şi Paula Seling, scrie Radio Cluj.

De asemenea, vor fi prezenți peste o sută de expozanţi din ţară şi din străinătate. Şi în acest an va fi amenajat Atelierul lui Moş Crăciun pentru copii şi un patinoar în aer liber.

În Atelierul lui Moş Crăciun, copiii vor învăţa să facă lumânări, biscuiţi, să picteze turtă dulce şi să creeze decoraţiuni.

Organizatorii mai spun că va circula și un tren turistic care va pleca din gara special amenajată în cadrul Târgului de Crăciun, pe traseul celei mai frumoase străzi din Sibiu, Strada Cetăţii, urmată de pietonala Nicolae Bălcescu şi întoarcerea în Piaţa Mare.

Târgul de Crăciun din Sibiu este un proiect cultural inițiat de Biroul Atașatului Social al Ambasadei Austriei în România, dr. h. c. Barbara Schöfnagel, în parteneriat cu municipalitatea sibiană. Deschis pentru prima dată în anul 2007, anul Sibiului în calitate de Capitală Culturală Europeană, Târgul de Crăciun a ajuns cunoscut la nivelul întregii țări pentru amploarea și tradiția creată. Evenimentul este organizat de Asociația Events For Tourism și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

 

Sursa – Radio Cluj

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER