Conectează-te cu noi

....

Administraţie

Tarifele de TAXI în Dej au fost MAJORATE! Cât va costa o cursă – VIDEO

Publicat acum

pe

....

Consilierii locali din Dej s-au întrunit astăzi, 31 mai, cu începere de la ora 14:00, în Sala de Ședințe a Primăriei Municipiului Dej, într-o ședință ordinară.

....

Pe ordinea de zi, aceștia au avut de dezbătut și proiectul de hotărâre privind „aprobarea modificării Art. 13 din Regulamentul activității în regim de taxi sau în regim de închiriere în raza administrativ-teritorialǎ a Municipiului Dej”. Se pare că nemulțumirea taximetriștilor din Dej este legată de faptul că în urma majorării salariului minim pe economie, începând cu luna februarie a acestui an, tarifele celor care practică activitatea de taximetrie în municipiu a rămas neschimbată. Mai mult decât atât, unul dintre reprezentanții taximetriștilor a afirmat că multe dintre cursele efectuate zilnic devin neprofitabile la retur, dând și exemple în acest sens.

Chiar dacă taximetriștii au solicitat un tarif de 2,5 lei/km/zi și 2,7 lei/km/noapte, reprezentantul Asociației Taximetriștilor din Dej strângând și semnături în acest sens printre colegi, primarul Morar Costan a considerat că această sumă este prea mare, drept pentru care a venit cu o „contraofertă” de 2,3 lei/km/zi, respectiv 2,5 lei/km/noapte. Proiectul propus de edil a trecut cu 10 voturi „pentru”, o abținere și 6 voturi „împotrivă”.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER