Conectează-te cu noi

....

Naţional

Tehnologia dusă la un alt nivel: bulk SMS

Publicat acum

pe

....

În urmă cu 20 de ani, cei mai mulți oameni visau să termine studiile, în măsura în care se putea, și apoi să-și găsească un job cât mai bine plătit. Fie că se gândeau la marile corporații sau la firme și companii mai puțin cunoscute, dorința era aceeași: de a se angaja pentru a avea un venit. „Vremea trece, vremea vine”, spune Eminescu în poeziile sale și, într-adevăr, a trecut vremea în care majoritatea oamenilor visau să fie angajați pentru a-și întreține familia și venit vremea în care majoritatea își doresc să dețină propriul business. Așa se face că pe piață au apărut nenumărate afaceri în tot atâtea domenii.

Ceea ce s-a dezvoltat foarte mult în ultimii doi ani este domeniul marketingului, avand o crestere uimitoare care a creat multiple oportunități de business. Și continuă să crească aducând în prim plan serviciile de bulk SMS. Însă indiferent de domeniul în care activezi, dacă și tu te numeri printre antreprenori, ai ajuns la locul potrivit.

....

Ce este și de ce este eficient serviciul bulk SMS?

Bulk SMS este, pur și simplu, un termen destul de cuprinzător care se referă la orice comunicare sub formă de SMS care este trimisă către mai mult decât doar câteva persoane. Un utilizator, care ar putea să fie chiar un angajat din departamentul de marketing al companiei tale, de exemplu, se conectează la contul său. Acolo încarcă numerele de telefon mobil ale clienților, compune mesajul despre oferta serviciilor oferite de companie și stabilește data și ora campaniei pe care o crează – adică momentul în care se trimite mesajul către clienți.

Serviciul de bulk SMS este, de obicei, folosit pentru textele de marketing, mai degrabă decât alertele sau notificările pentru următoarea ședință. De exemplu, memento-urile de întâlnire trimise mai multor destinatari nu vor face parte din categoria mesajelor din serviciile bulk SMS. În schimb, mesajele despre ofertele promoționale sau noile servicii sau produse oferite de companie se pot, cu siguranță, clasifica în categoria bulk SMS. Cei de la smso.ro oferă un astfel de serviciu pe care îl poți implementa foarte ușor în compania ta. Vei economisi, astfel, mult timp prin trimiterea automată a acestor mesaje informative către un număr foarte mare de clienți.

Eficiența serviciului este susținută de următoarele:

·         SMS ul sau Short Message Service este universal. Fiecare telefon, de la începuturi, a fost creat cu posibilitatea de a primi și trimite SMS. În fond, acesta rămâne singura platformă adevărată, universală, de mesagerie. Este foarte interesantă istoria serviciului SMS: de unde a început și cum a ajuns atât de departe.  

·         Bulk SMS are cea mai mare rată de răspuns dintre toate canalele de marketing. SMS-urile sunt citite în procent de 98% în comparație cu email-urile (12%), potrivit studiilor efectuate. De asemenea, Mobile Squared declară faptul că 90% dintre mesajele text sunt citite în primele 5 minute de la primire.

·         Campaniile prin bulk SMS sunt ușor de implementat. Nicio altă opțiune de marketing nu este la fel de rapidă și agilă ca SMS-ul. Îndată ce ai lista de numere de telefon, este o chestiune de timp până compui mesajul și până faci setările de oră și dată la care se trimite acesta.

În concluzie, acest serviciu poate facilita considerabil felul în care compania ta își desfășoară campaniile, fie ele publicitare sau nu. Ușurința cu care informația ajunge la client este incontestabilă și de aceea bulk SMS este un serviciu indispensabil în afacerea ta.

Sursa foto: freepik.com

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER