Conectează-te cu noi

Naţional

Temperaturi de vară! Cum va fi vremea de 1 Mai

Publicat acum

pe

Vremea se va menţine predominant frumoasã, cu valori termice mult mai ridicate decât cele obişnuite în aceastã perioadã din an, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

LUNI – 30 aprilie

Valorile termice se vor menţine mult mai ridicate decât cele obişnuite în această perioadă din an. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări după orele amiezii în nord-vest, în special la munte, iar seara şi noaptea în partea de vest şi sud-vest, unde pe arii restrânse vor fi averse şi descărcări electrice.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în sudul Banatului şi în zona montană înaltă, iar local şi temporar şi în Moldova. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 20 şi 29 de grade, iar cele minime între 7 şi 17 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre 1…2 grade.

În cursul nopţii, în sud-est vor fi condiţii de ceaţă. Presiunea atmosferica va mai scădea uşor în prima parte a intervalului.

MARTI – 1 mai

Vremea va fi deosebit de caldă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza, când vor fi averse şi descărcări electrice local la munte şi izolat în special în vest, sud-vest şi centru.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane şi de scurtă durată în timpul ploilor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 20 şi 29 de grade, iar cele minime se vor situa între 8 şi 18 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre 3…4 grade.

MIERCURI – 2 mai

Vremea se va menţine deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, pe arii restrânse în special după-amiaza în vestul, nord-vestul şi centrul ţării.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 20 şi 30 de grade, iar cele minime se vor situa între 4…5 grade în depresiunile intramontane şi 17…18 grade în Dealurile de Vest.

Dimineaţa şi noaptea, în sud-est vor fi condiţii de ceaţă.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER