Conectează-te cu noi

Sport

Tenis: Finală românească la dublu, în turneul futures de la Cluj-Napoca

Publicat acum

pe

Finala de dublu a turneului futures de la Cluj-Napoca, dotat cu premii totale de 15.000 de dolari, se va desfășura între două perechi din România, Adrian Barbu/Alex Luncanu, respectiv Patrick Grigoriu/Mircea Jecan.

În semifinale, Barbu și Luncanu, favoriții numărul trei, au trecut cu 6-3, 7-6 (6) de cuplul româno-bulgar George Botezan/Alexandar Lazarov, în timp ce Grigoriu și Jecan, favoriții numărul doi, au dispus cu 6-2, 6-0 de perechea Hernan Casanova (Argentina)/Davide Pontoglio (Italia/N. 4).

La simplu, toți cei patru români au părăsit competiția în sferturile de finală: principalul favorit, argentinianul Hernan Casanova, s-a impus cu 6-4, 6-3 în fața lui Bogdan Borza (N. 7), Dacian Crăciun a fost întrecut de bulgarul Alexandar Lazarov (N. 3), cu 6-2, 6-1, italianul Nicola Ghedin, cap de serie numărul patru, a dispus cu 6-3, 6-2 de Bogdan Ionuț Apostol, în timp ce italianul Alessandro Petrone, al doilea favorit, a trecut de suedezul de origine română Dragoș Nicolae Mădăraș (N. 5) cu 6-3, 6-4.

 

Sursa – Agerpres.ro

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER