Conectează-te cu noi

Politic

Theodor Paleologu (PMP), la Cluj: ”Am convingerea că pot intra în turul 2. Sunt singurul care i-ar pune probleme lui Iohannis”

Publicat acum

pe

Aflat în vizită la Cluj, candidatul PMP la alegerile prezidențiale din noiembrie, Theodor Paleologu spune că într-o campanie normală, bazată pe dezbateri și schimburi de idei, el are șanse reale să intre în turul al 2-lea. 

”CV-ul spune ceva despre un președinte, dar nu tot. Curajul unui om cred că e o calitate esențială și eu am convingerea că pot intra în turul 2. Pot să fac ravagii și cred că sunt singurul care i-ar pune probleme lui Iohannis. Alegerile sunt cu surprize uneori, iar democrația înseamnă dezbateri, discuții, schimb de idei. Cine le refuză, refuză principiul democratic și acum nimeni nu vrea dezbateri, toți vor confruntări unu la unu. Dar haideți să comparăm proiectele și ideile fiecăruia. (…) Mi-aș dori o dezbatere cu Iohannis, dar aș vorbi în germană. Cu Dăncilă iarăși ar fi extraordinar, delicios dialogul”, a declarat Paleologu.

Referitor la actuala criză politică, acesta a declarat că PMP va susține moțiunea de cenzură împotriva Guvernului și crede că aceasta are șanse reale să treacă.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER