Conectează-te cu noi

....

Eveniment

Tineri căzuți pe jos, pe o stradă din Dej. Se suspicionează că au consumat substanțe halucinogene – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

....

cazut-in-strada-4Un apel la 112 a anunțat în această seară, în jurul orei 20:30, că două persoane se află întinse pe asfalt, pe strada Unirii din Dej.

Imediat la fața locului s-au deplasat polițiștii din Dej, o ambulanță cu medic, dar și un echipaj SMURD. Salvatorii au găsit pe strada Unirii doi tineri căzuți la pământ, unul chiar în mijlocul drumului, pe carosabil, iar celălalt în imediata apropiere. Este vorba despre un minor de 17 ani și un alt tânăr de 27 de ani.

....

Medicii au trecut în scurt timp la investigarea celor doi pentru a vedea cu exactitate cu ce se confruntă. La prima examinare, aceștia nu prezentau halenă alcoolică și nici urme de violență pe corp, astfel că polițiștii și medicii au suspicionat un posibil consum de substanțe halucinogene, mai ales că tinerii erau și extrem de agitați, dar necooperanți.

Cele două persoane au fost transportate cu ambulanțele la Spitalul Municipal Dej pentru îngrijiri medicale și investigații amănunțite.

Prin 112 s-a primit un apel despre două persoane căzute în loc public. La preluare, două persoane de sex masculin, în vârstă de aproximativ 17 și 27 de ani, agitați, agresivi, stabili hemodinamic și respirator (…), cu suspiciune de ingestie de substanță necunoscută, care s-au transportat pentru îngrijiri speciale la Spitalul Municipal Dej”, a declarat medicul Ramona Pintea din cadrul Ambulanței Dej.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz și urmează să refacă filmul celor petrecute în această seară în cartierul Dealul Florilor din Dej pentru a vedea dacă tinerii au consumat sau nu substanțe interzise înainte de a se prăbuși ca secerați pe asfalt.


Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER