Conectează-te cu noi

....

Eveniment

Tineri din Dej și Gherla cercetați pentru furtul mai multor unelte electrice

Publicat acum

pe

politia criminalistic 2

Poliţiştii clujeni au surprins, în flagrant delict, doi tineri care ar fi sustras un motoferăstrău dintr-un imobil din Gherla. În urma continuării cercetărilor, s-a constatat că aceştia ar fi comis mai multe furturi din locuinţe.

....

La data de 30 ianuarie, ora 00:15, poliţişti din cadrul Poliţia municipiului Gherla au surprins în flagrant delict, pe strada Mintiului, din Gherla, doi tineri, de 19 şi 22 de ani, care şi-ar fi însuşit bunuri dintr-o locuinţă. Cei doi, prin escaldarea gardului şi forţarea uşii de acces, ar fi pătruns într-o anexă aflată la subsolul imobilului şi ar fi sustras un motofierăstrău. Prejudiciul, în cuantum de circa 1.200 de lei, a fost recuperat în totalitate.

În urma continuării cercetărilor, la data de 4 februarie, în cauză s-a dispus extinderea urmării penale faţă de cei doi tineri, din Gherla şi Dej, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat.

Din investigaţii a reieşit că cei doi, pe timp de noapte, prin escaladarea gardurilor unor imobile, ar fi pătruns în dependinţele mai multor locuinţe din municipiul Gherla, prin efracţie ori profitând de faptul că acestea erau închise, însă neasigurate.

Prejudiciul total reclamat de părţile vătămate, prin sustragerea mai multor unelte electrice (motoferăstru, flex, aparat pentru sudură, etc.), este de aproximativ 9.500 de lei, o parte fiind recuperat de către poliţişti.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER