Conectează-te cu noi

Eveniment

Tineri din Maia, prinși la furat în Beclean. Au spart mai multe mașini

Publicat acum

pe

politia criminalistic 1

Astăzi, poliţiştii au fost sesizaţi de către un tânăr, în vârstă de 22 de ani, taximetrist în Beclean, cu privire la faptul că o persoană necunoscută a intenţionat să sustragă bunuri din interiorul autoturismului care era parcat în faţa locuinţei sale.

Din cercetări s-a stabilit faptul că yala unei portiere era dislocată iar actele din bord răvăşite, nefiind constatate însă bunuri sustrase.

Un alt taximetrist din Beclean a sesizat poliţia despre faptul că în noaptea de 01/02 februarie 2015 autoturismul firmei de taxi a fost spart.

În urma verificărilor şi cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat doi tineri, în vârstă de 20 de ani şi 22 de ani, ambii din localitatea Maia, judeţul Cluj, bănuiţi că în noaptea de 01/02 februarie 2015 ar fi sustras un aparat GPS dintr-un alt autoturism aparţinând unui bărbat din oraşul Beclean.

Totodată, s-a constatat faptul că sistemele de închidere ale mai multor autoturisme, aflate în parcările auto de pe raza oraşului Beclean, au fost forţate pe timpul nopţii de către persoane necunoscute, astfel că s-a procedat la anunţarea proprietarilor auto în vederea depunerii de către aceştia de plângeri prealabile, pentru constatarea faptelor de distrugere sau furt, după caz.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări faţă de cei doi tineri, asupra cărora există suspiciunea rezonabilă că ar fi săvârşit infracţiunile de furt calificat şi distugere în formă continuată.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER