Conectează-te cu noi

....

Naţional

Toamnă cu temperaturi peste cele obișnuite. VREMEA în septembrie

Publicat acum

pe

....

Temperaturile în luna septembrie vor avea medii care se vor situa peste cele specifice începutului de toamnă. Precipitaţiile vor fi şi ele excedentare, potrivit prognozei pentru perioada 28 august – 25 septembrie, transmise vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

28 august – 4 septembrie
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în jumătatea estică a ţării. Regimul pluviometric va fi local excedentar în nord-vestul ţării, dar şi uşor deficitar în regiunile sudice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

....

4 – 11 septembrie
Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii vor fi uşor excedentare în regiunile sud- vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

11 – 18 septembrie
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări, dar mai ales în estul şi sud-estul teritoriului. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

18 – 25 septembrie
Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână în regiunile estice şi sud-estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval. Cantităţile de precipitaţii vor fi uşor excedentare, mai ales în zonele montane, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER