Conectează-te cu noi

....

Naţional

TOP 3 aspecte care diferențiază o femeie de o fată

Publicat acum

pe

....

Transformarea ce are loc de la o adolescentă la o femeie în toată firea nu se întâmplă peste noapte. E un proces complex, care ține mai mult de experiență și maturitate emoțională, decât de vârstă sau aspect. Totuși, există câteva semne care diferențiază o fată(o tânără încă neexperimentată) de o femeie, în funcție de mai multe criterii precum vestimentația, prestanța, bunele maniere și interesele.  Nu e nicio presiune, însă merită să știi unde te situezi în acest moment.

Iată principalele diferențe dintre o fată care încă nu a depășit complet adolescența și o femeie în toată firea

1.       O fată ezită să-și spună preferințele în pat, în timp ce o femeie nu se teme să-și exploreze sexualitatea

....

Când se află la începutul vieții sexuale, o tânără se confruntă cu tot felul de prejudecăți și temeri. Cu timpul, ea va învăța să se simtă bine în pielea ei și să-și exprime dorințele. O femeie încrezătoare știe că sexul este ceva natural și că e menit să aducă plăcere amândurora, așa că are grijă să fie cât mai documentată despre subiect.

2.       Modul prin care este sexy

În adolescență, fetele trăiesc cu ideea că singurul mod prin care poți fi sexy este prin a arăta cât mai mult. Ele ajung să poarte haine mult prea scurte, strâmte sau decoltate, care le fac să se simtă incomod. O femeie știe că poți fi sexy fără să arăți teoretic nimic. Ele poartă haine prin care își pun în evidență silueta, fără să fie dezgolite și îl lasă pe bărbat să-și folosească imaginația pentru moment. Un truc pentru creșterea încrederii în tine e să porți lenjerie de calitate pe sub haine, chiar și în zilele în care știi că nu o vede nimeni altcineva. Pasiune.ro poate veni în ajutorul tău cu mai multe modele de lenjerie sexy cu care îți poți surprinde partenerul. O altă diferență dintre fete și femei este că fetele se simt nesigure când poartă astfel de piese vestimentare în fața altcuiva, în timp ce femeile se comportă normal.

3.     O femeie are standarde și încredere în ea.

O fată este deseori preocupată de ce zic alții și se lasă ușor influențată de părerea lor. O femeie are încredere în ea și în abilitățile sale. Nu renunță la standardele stabilite și știe cât valorează.

O femeie este independentă financiar și emoțional. Nu se ferește de bărbați, dar știe că poate trăi și fără ei. Muncește, are banii ei și își permite să-și cumpere ce vrea. Ea nu este dependentă de nimeni și pleacă fără ezitare când cineva a tratat-o urât. Fetele cred că nu pot trăi fără bărbatul pe care îl iubesc, în timp ce femeile știu că dragostea nu este suficientă într-o relație. Pe lângă iubire, ele caută respect, încredere și comunicare. În cazul în care aceste lucruri nu există, ele nu se tem să rămână singure până când întâlnesc o persoană potrivită.

Așadar, drumul spre a deveni o femeie este pavat de dezamăgiri și experiențe pline de lecții. Nimeni nu se naște învățat și nu e nicio rușine în a fi încă o fetișcană. Cu timpul, lucrând la aspectele de mai sus, vei ajunge la o maturizare completă.

Sursă foto: Pixabay.com

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER