Conectează-te cu noi

Naţional

Top 5 produse pentru curățenie care nu trebuie să lipsească niciunei gospodine

Publicat acum

pe

loading...

Una dintre cele mai comune activitati pe care le desfasuram in cadrul locuintei este fara indoiala curatenia. Cu toate ca este o activitate atat de comuna, aceasta este poate si una dintre cele mai dificile sarcini de indeplinit avand in vedere ca presupune multa rabdare si migala. Mai mult decat atat, o igienizare ca la carte necesita timp indelungat si produse de curatare de calitate, altminteri rezultatele pe care le vom obtine nu vor fi tocmai satisfacatoare. Orice gospodina aduna de-a lungul timpului o serie de produse de curatenie, insa nu de putine ori acestea nu ne ofera eficienta de care avem nevoie.

Produsele pentru curatenie de calitatea reprezinta cheia unui proces de igienizare complet si eficient, fapt pentru care este esential sa facem cele mai potrivite alegeri atunci cand vine vorba despre astfel de produse. Magazinele online precum Importdirect reprezinta optiunea ideala pe care o avem, mai ales in situatiile in care avem nevoie de produse de calitate si la preturi avantajoase. Iata asadar care sunt cele 5 produse care nu trebuie sa lipseasca niciunei gospodine din cadrul locuintei.

  1. Dezinfectantul este un produs extrem de uzual, mai ales daca luam in calcul faptul ca, cel mai mare numar de microbi se regasesc in baie. Acesta poate fi utilizat atat pe suprafetele de gresie si faianta, precum si pe majoritatea obiectelor sanitare pe care le regasim in baie. Este important sa optam pentru un dezinfectant de calitate.
  2. Degresantul este un produs creat special pentru bucatarie avand in vedere ca grasimea este omniprezenta pe suprafetele din cadrul acestei incaperi. Degresantul ne ajuta sa inlaturam cu usurinta grasimea de pe diverse suprafete din bucatarie, fara eforturi prea mari. Si fara a apela la solutii foarte toxice in acest sens.
  3. Solutia pentru curatat universala este un produs de baza in ceea ce priveste curatarea locuintei avand in vedere ca acesta ne permite sa indepartam o varietate de tipuri de murdarie atat din baie, precum si din bucatarie. De asemenea este esential sa ne asiguram ca achizitionam o solutie universala de calitate pentru a avea parte de cele mai bune rezultate.
  4. Solutia pentru desfundat tevi nu trebuie sa lipseasca sub nicio forma din locuinte dat fiind faptul ca tevile infundate reprezinta o problema destul de comuna atat in bucatarie precum si in baie si care adesea presupune apelarea la un instalator pentru a le desfunda. Cu o solutie pentru desfundat tevi insa, nu va mai fi necesar sa apelati la un instalator, ci veti putea face acest lucru chiar si dumneavoastra.
  5. Solutia anticalcar este produsul ideal pentru baie si bucatarie deoarece, calcarul este si va ramane mereu unul dintre cei mai aprigi dusmani din baie si bucatarie. Datorita faptului ca traim intr-o zona in care apa contine foarte mult calcar, depunerea acestuia pe diverse suprafete este inevitabila. Prin utilizarea unei solutii anticalcar, vom putea scapa rapid si eficient de urmele inestetice pe care calcarul le lasa pe numeroase suprafete.

Naţional

Cale liberă pentru abrogarea recursului compensatoriu

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a adoptat, marţi, proiectul privind abrogarea recursului compensatoriu, scrie Agerpres.

Inițiativa PNL și USR de abrogare a recursului compensatoriu a fost aprobată marți cu unanimitate de voturi de Comisia juridică a Camerei Deputaților.

Proiectul urmează să intre în dezbaterea plenului Camerei în şedinţa de miercuri.

Continuă să citești

Naţional

Raport favorabil în Comisia de buget pentru eliminarea supraaccizei pe carburanţi şi supraimpozitarea contractelor part-time

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

Comisia pentru buget a Camerei Deputaţilor a adoptat, marţi, un raport favorabil de adoptare a proiectului de lege care elimină supraacciza pe carburanţi, actul normativ urmând să meargă la vot în plenul de miercuri al forului legislativ, scrie Mediafax.

Proiectul de lege vizează modificarea Codului Fiscal prin eliminarea, de la 1 ianuarie 2020, a supraaccizei la carburanţi şi a supraimpozitării contractelor part-time. Camera Deputaţilor este for decizional pentru iniţiativa legislativă.

Proiectul de lege vizează modificarea Codului Fiscal prin eliminarea supraaccizei la carburanţi şi a supraimpozitării contractelor part-time.

Având în vedere toate efectele negative generate de acciza majorată pentru carburanţi şi de supra-impozitarea contractelor de muncă cu timp parţial (prin modalitatea de determinare a bazei de calcul pentru contribuţiile sociale şi a contribuţiilor de asigurări de sănătate), propunem următoarele măsuri:

  • Diminuarea accizei la carburanţi, la nivelul anterior majorării operate în a doua parte a anului 2017;
  • Eliminarea supra-impozitării contractelor de muncă cu timp parţial şi aplicarea unei baze de calcul pentru contribuţiile sociale şi a contribuţiilor de asigurări sociale de sănătate în funcţie de salariul realizat şi nu în funcţie de salariul de bază minim brut pe ţară, care ţine de o decizie discreţionară a Guvernului„, arată expunerea de motive a actului normativ.

Deputatul PNL Robert Sighiartău a scris ulterior pe Facebook că românii trebuie să scape de supraacciza la carburanţi şi supraimpozitarea muncii part-time.

Am înregistrat o primă mare victorie în Comisia pentru buget, finanţe şi bănci a Camerei Deputaţilor: Supraacciza la carburanţi şi supraimpozitarea contractelor part-time au fost eliminate! Urmează bătălia şi votul final în plenul Camerei. Sunt sigur că vom fi victorioşi şi acolo. Românii trebuie să scape de supraacciza oneroasă la carburanţi şi de supraimpozitarea muncii part-time. Ar fi unele dintre cele mai bune veşti de sărbătorile de iarnă„.

Continuă să citești

Naţional

A venit IARNA! Recomandările polițiștilor pentru șoferi și pietoni

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

Poliţiștii recomandă tuturor conducătorilor de autovehicule să circule cu viteză adaptată permanent condițiilor meteo-rutiere, să adopte o manieră preventivă de condus și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri aflați în trafic.

Având în vedere condițiile meteo din această perioadă, polițiștii cu atribuții pe linie rutieră acționează în permanență pentru monitorizarea traficului rutier, iar pentru evitarea unor blocaje și evenimente nedorite, fac verificări pentru ca șoferii care circulă pe drumuri cu zăpadă, gheață sau polei să aibă montate la mașină anvelope de iarnă.

Totodată, polițiștii sfătuiesc conducătorii de autovehicule să circule, atât în localităţi, cât şi în afara acestora, cu o viteză care să permită oprirea în siguranţă.
În cazul în care partea carosabilă este alunecoasă, pentru a încetini trebuie folosită frâna de motor. În niciun caz nu trebuie bruscate comenzile!

Pentru a putea opri în condiţii de siguranţă atunci când autovehiculul care circulă în faţă frânează brusc, trebuie mărită distanţa în mers.

Chiar dacă drumul este uscat, se pot întâlni porţiuni unde există risc de formare a poleiului, de aceea, nu conduceți, chiar și pe distanţe scurte, dacă autovehiculul nu este echipat cu anvelope de iarnă.

Reamintim că utilizarea anvelopelor de iarnă este obligatorie atunci când se circulă pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei, iar autovehiculele cu greutatea de peste 3,5 tone trebuie echipate cu dispozitive antiderapante.

Nerespectarea acestor obligații se sancționează cu amendă între 9 și 20 de puncte-amendă și se va reține certificatul de înmatriculare/înregistrare al autoturismului, eliberându-se o dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

În condiţiile unui trafic aglomerat, precipitaţiile, sub formă de lapoviţă sau ninsoare, precum şi vântul puternic pot determina apariţia unor blocaje rutiere temporare. Păstraţi-vă calmul, nu uitaţi de politeţea rutieră şi nu blocaţi intersecţiile. De asemenea, nu vă angajaţi în depăşirea coloanelor de autovehicule.

În cazul rămânerii în pană, triunghiurile de presemnalizare trebuie aşezate la o distanţă mai mare de autovehicul, decât în condiţii normale.

Şi pietonilor polițiștii le recomandă să-şi sporească atenţia, să evite pe cât posibil folosirea părţii carosabile, mai ales după lăsarea întunericului şi în condiţii de vizibilitate redusă, să se asigure temeinic înaintea traversării drumurilor.

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare