Conectează-te cu noi

Naţional

Traficul feroviar se desfășoară în condiții de iarnă. CFR anunță posibile întârzieri

Publicat acum

pe

Gara CFR Dej Barbat blocat in toaletaCompania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că traficul feroviar la nivel naţional se desfăşoară în condiţii de iarnă, de vânt puternic, ploi sau polei, fenomene meteo care pot conduce la înregistrarea unor întârzieri în graficul de circulaţie.

Personalul feroviar de specialitate este mobilizat pentru verificări, iar pe segmentele unde situația o impune se intervine pentru remedierea eventualelor deranjamentelor tehnice produse la linia de contact şi la pantografele trenurilor, din cauza rafalelor puternice de vânt şi a depunerii de polei.

În cursul dimineţii au fost remediate două deranjamente tehnice la linia de contact pe segmentele feroviare Pantelimon – Obor şi Valea Putnei – Argestru, în prezent nefiind anunţate alte probleme pe reţea. În acest moment se lucrează în Gara de Nord pentru remedierea deranjamentului tehnic înregistrat la sistemul de informare a publicului călător.

În ceea ce priveşte cursele programate pentru ziua în curs, niciun operator de transport feroviar de călători (de stat sau privat) nu a anunţat modificări de grafic, peste 1600 de trenuri de călători şi de marfă fiind programate să circule la nivel naţional.

CFR SA va informa permanent operatorii de transport feroviar asupra evoluţiei fenomenelor meteorogolice şi a condiţiilor de circulaţie la nivel naţional, astfel încât toate companiile să-şi informaze din timp călătorii, dacă apar modificări în circulaţia trenurilor înscrise deja în trafic.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER