Conectează-te cu noi

Eveniment

TRAGEDIE în Bobâlna. Moarte stupidă pentru un copil de 11 ani

Publicat acum

pe

Un copil de 11 ani a murit după ce a aspirat un capac în timp ce îşi umfla roata de la bicicletă.

Incidentul a avut loc în comuna Bobâlna din județul Cluj, în urmă cu câteva zile. Copilul de 11 ani încerca să-și umfle roata la bicicletă și ținea în gură căpăcelul de la șurubul de la cauciuc. Într-o clipă de neatenție, el a aspirat obiectul și a intrat imediat în șoc respirator.

Tatăl acestuia i-a acordat primul ajutor, iar apoi el a fost preluat de ambulanță și transportat la spital. Ulterior, el a fost dus la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj, unde a fost operat și astfel medicii au reușit să-i scoată obiectul din plămâni.

Din păcate, copilul a intrat în moarte cerebrală, iar la câteva zile distanță după operație, organismul copilului a cedat și medicii au fost nevoiți să declare decesul, scrie Digi24.

”Mi s-a lăsat așa un nod în gât, pentru o secundă aerul a devenit irespirabil și mă gândesc la zicala „timpul vindeca rănile „… și durerile” sperând , până în ultima clipa că ceva se poate schimba (cu toate că știam că șansele sunt extrem de mici). Dragilor, în cazul lui Emanuel Filip, timpul nu mai poate face nimic, am rămas noi ca și comunitate mai săraci și este Raiul mai bogat cu acest înger de copil ! Am interacționat de câteva ori cu el, un copil extrem de încrezător și hotărât, mi-l amintesc cu cât drag a venit la ultima împădurire cu căluțul lui, în curtea școlii din Maia!

Inimă de aur! Dificil să vorbim la trecut despre un suflet nevinovat pentru care Dumnezeu a ales altă cale. Multă putere familiei să poată trece cât mai ușor peste această grea încercare ! Drum lin printre îngeri, îngererașule …”, a transmis Dorin Petrean, viceprimarul din Bobâlna.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER