Conectează-te cu noi

Sport

TRAGEDIE – Un fotbalist al formației Olimpia Rus s-a stins la 24 de ani

Publicat acum

pe

sportiv Rus

Un fotbalist al echipei Olimpia Rus, în vârstă de 24 de ani, a decedat în urma unui cumplit accident de muncă.

Sportivul în vârstă de 24 de ani s-a stins din viaţă în urma unui accident de muncă, ce a avut loc în urmă cu trei săptămâni în municipiul Cluj-Napoca. Acesta era angajat la o firmă de construcţii din judeţul Cluj. Un moment de neatenție i-a fost fatal. Aflat la etajul doi al unui amplasament, Adrian Mureșan a făcut un pas greşit, a călcat pe un colţar şi a căzut în cap, scrie sportulsălăjean.ro.

După ce a primit îngrijiri medicale la fața locului, sportivul a fost internat de urgenţă la o clinică din municipiul Cluj-Napoca, dar starea lui s-a agravat, iar noaptea trecută medicii au fost nevoiți să constate decesul.

Sălăjeanul a fost legitimat la secţia de lupte libere de la Clubul Sportiv Şcolar, pentru care a realizat mai multe rezultate notabile la competiţii importante, chiar şi la Campionatele Naţionale. Acesta a fost atras şi de „sportul rege”.  Nu a fost un mare fotbalist, dar a pus mare pasiune şi era foarte sufletist, fiind alături în momentele frumoase, dar şi grele, din viaţa echipei Olimpia Rus, acolo de unde îşi trăgea rădăcinile. Astfel, era cunoscut în comuna Rus ca „omul de ordine nr. 1”, la toate mecirile desfăşurare de Olimpia pe teren propriu, notează aceeași sursă.

Pentru faptul că era un împătimit, chiar în acest început de an, conducerea echipei a luat decizia să îl includă în lot pentru retur. ”Adrian era un mare sufletist şi unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Chiar urma să îl legitimăm la Olimpia Rus, deoarece era cu noi la toate meciurile… În această dimineaţă, când a primit vestea, am rămas şocat, deşi starea lui era deja critică încă din zilele trecute”, a declarat pentru sportulsălăjean.ro Ionuţ Bora, ”căpitanul” echipei din Liga a V-a.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER