Conectează-te cu noi

....

Naţional

TRAGIC. Încă patru persoane rănite în incendiul de la Colectiv AU MURIT. BILANȚ: 45

Publicat acum

pe

Comemorare Dej victime Club Colectiv Bucuresti (28)

Încă trei persoane rănite în urma incendiului de la Colectiv au murit astăzi, bilanțul tragediei ajungând la 44 de morți.

....

Trei răniţi, doi internaţi la Spitalul ”Floreasca” din București și unul la Spitalul de Arși, au murit în această dimineaţă, după ce alţi nouă au decedat ieri, şapte în spitale din Capitală şi doi în Olanda, unde fuseseră transferaţi. Bilanţul tragediei din Colectiv a ajuns astfel la 44 de morţi.

Vă reamintim, ieri, au murit nouă persoane. Doi pacienţi de la Spitalul de Arşi au murit, la primele ore ale dimineţii, apoi fiind anunţat un nou deces la Spitalul Universitar.

În următoarele ore, secretarul de stat Raed Arafat a anunţat că doi pacienţi dintre cei transportaţi în Olanda au decedat, după aterizare. Ulterior, au mai murit patru persoane, două de la Spitalul Floreasca, un tânăr de la Spitalul de Arşi şi o tânără internată la Spitalul ”Bagdasar”.

ACTUALIZARE: Bateristul trupei Goodbye to Gravity a murit, duminică seară, după ce a intrat în stop cardiorespirator în aeronava care îl transporta la o clinică din Elveţia. Bilanţul persoanelor decedate în urma incendiului din Colectiv a ajuns la 45.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER