Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Transport ilegal de alcool, dejucat de oamenii legii

Publicat acum

pe

alcool confiscat

Peste 350 de litri de băutură spirtoasă, deținuți și transportați fără îndeplinirea prevederilor legale, au fost confiscați în urma unui control al polițiștilor.

La data de 19 iunie, în jurul orei 06:40, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Comunal Jucu au depistat un conducător auto care transporta alcool fără a fi îndeplinite condițiile prevăzute de lege.

Astfel, bărbatul de 60 de ani, din județul Satu-Mare, a fost depistat pe DC 40, pe raza localității Jucu de Mijloc. Acesta deținea și transporta cu un autovehicul peste 350 de litri băutură spirtoasă, în ambalaje tip pet, fără a fi marcate conform prevederilor legale și fără documente de proveniență.

În urma percheziționării vehiculului, a fost dispusă confiscarea a 353,25 de litri de băutură spirtoasă.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 200 de litri de băutură spirtoasă, faptă prevăzută de art. 452, alin. 1, lit ,,h”, din Legea 227/2015 privind Codul fiscal.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER