Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Transport ilegal de material lemnos, depistat în Uriu

Publicat acum

pe

Ieri, între orele 15.00-18.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean au organizat și desfășurat o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, pe raza de competență.

Astfel, în intervalul menționat,  au fost oprite pentru control 23 de autovehicule și au fost legitimate 34 de persoane, iar pentru neregulile constatate, au fost aplicate 24 de sancțiuni contravenționale, în cuantum total de 8215 lei. Dintre acestea, 23 au fost pentru abateri rutiere și una pentru abateri silvice, în cuantum de 2000 de lei. Totodată, ca măsură complementară, a fost dispusă confiscarea de material lemnos, fără documente legale, în valoare de 3045 de lei. 

În fapt, pe Drumul Național 17, în Uriu, a fost oprită pentru verificări o autoutilitară, iar la volan a fost identificat un bărbat, de 36 de ani, din Hodac, județul Mureș. Acesta transporta 3,5 metri cubi de cherestea fără a deține aviz de însoțire a materialului lemnos. Bărbatul a fost sancționat contravențional, conform Legii 171/2010, iar materialul lemnos transportat ilegal, a fost ridicat în vederea confiscării.

foto: imagine reprezentativă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER