Conectează-te cu noi

Eveniment

Trei bărbați ARESTAȚI PREVENTIV, în urma perchezițiilor de lângă Dej – FOTO

Publicat acum

pe

Ieri, față de cei trei bărbați reținuți ca urmare a săvârșirii infracțiunii de contrabandă asimilată, a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile de către Judecătoria Dej.

Vă reamintim, polițiștii Biroului de Investigații din cadrul Poliției municipiului Dej au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict a persoanelor bănuite. Au fost derulate trei percheziții domiciliare, la locuințele unor bărbați cu vârste cuprinse între 50 și 56 de ani, în municipiul Gherla și în comuna Câțcău, județul Cluj, fiind indisponibilizate circa 76.000 de țigarete.

De asemenea, au fost oprite în trafic două autoturisme, în municipiul Dej și în municipiul Câmpulung Moldovenesc, în interiorul cărora au fost descoperite 80.000 de țigarete și suma de aproximativ 27.500 de lei, despre care exista indicii că ar proveni de pe urma țigaretelor vândute.

În fapt, persoanele în cauză sunt bănuite că în perioada octombrie 2020 – ianuarie 2021, ar fi colectat, deținut și comercializat bunuri care necesitau plasarea sub regim vamal.

Citește și:

PERCHEZIȚII lângă Dej. Trei bărbați au fost reținuți, mașini oprite în trafic – FOTO

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER