Conectează-te cu noi

Eveniment

TREI MILITARI din Dej, răniți într-un atentat în Afganistan

Publicat acum

pe

Afganistan militari batalion 811 dej (11)

Trei militari români care acționează în cadrul misiunii ‘Resolute Support’ din Afganistan au fost răniți ușor duminică, în jurul orei 10:00, în urma exploziei unei mașini-capcană, informează un comunicat al Ministerului Apărării Naționale (MApN).

Militarii executau o misiune de patrulare în aria de responsabilitate, la aproximativ opt kilometri nord de baza militară de la Kandahar.

În urma atacului, militarilor li s-a acordat primul ajutor la fața locului și au fost transportați la spitalul bazei militare din Kandahar, unde se află internați în stare stabilă, în afara oricărui pericol.

Cei trei militari fac parte din Batalionul 811 Infanterie Protecția Forței „Dragonii Transilvani” Dej și sunt: locotenentul Adrian Ciprian Iriciuc, caporalul clasa a III-a Sergiu Andrei Lineschi, ambii aflați la cea de-a doua misiune în Afganistan, și caporalul clasa a III-a Ion Ichim, aflat la prima misiune într-un teatru de operații.

„Conducerea Ministerului Apărării Naționale urmărește cu atenție evoluția stării de sănătate a răniților”, se mai arată în comunicatul citat și transmis către AGERPRES.

FOTO – Arhivă

Reclamă
2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER