Conectează-te cu noi

Social-Cultură

EXCLUSIV. Trei pompieri din Dej s-au remarcat la Concursurile Profesionale din cadrul IGSU – GALERIE FOTO

Publicat acum

pe

pompieri concurs (1)

Trei pompieri din Dej, reprezentând alături de alți colegi ISU Cluj, au reușit să obțină rezultate foarte bune la ”Concursurile profesionale din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență” – etapa zonală – Nord-Vest.

Întrecerile au avut loc la Cluj-Napoca și Turda și au constat în mai multe probe specifice pompierilor. La aceste concursuri au participat echipaje ISU din Cluj, Bistrița, Sălaj, Satu Mare, Maramureș și Bihor.

Trei pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, Radu Achimaș, Ionuț Ungurean și Marius Irimuș, reprezentând la aceste concursuri Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Avram Iancu” (ISU) Cluj, au reușit să obțină locul I pe clasamentul general, și avut rezultate excelente – alături de ceilalți 9 colegi – la probele scară de fereastră, pista cu obstacole și realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă, la care s-au clasat, de asemenea, pe locul I.

Prin performanța lor, pompierii clujeni s-au făcut remarcați în fața colegilor din județele de pe Valea Someșului și au reușit să ”câștige” respectul celorlați pompieri din cadrul ISU Cluj.

”Rezultatele obținute de către echipa ISU Cluj sunt mai mult decât mulțumitoare. Este de apreciat efortul tuturor membrilor echipei ISU Cluj și acest rezultat îi califica pentru etapa națională a Concursurilor Profesionale din cadrul IGSU”, a declarat pentru Dej24.ro Andrei Biriș, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER