Conectează-te cu noi

Naţional

Trei zile în primul weekend de relaxare

Publicat acum

pe

Luni, 1 iunie, se redeschid terasele în aer liber și plajele. Cei dornici să profite de timpul liber vor avea la dispoziție trei zile, având în vedere că luni, 8 iunie, va fi liber legal de Rusalii.

Potrivit Codului Muncii, românii sunt liberi și în 8 iunie, a doua zi de Rusalii. Astfel, că ei vor avea o minivacanță de trei zile, respectiv 6 – 8 iunie.

Vă reamintim, persoanele care vor să meargă la plajă, la cele concesionate, trebuie să își facă rezervare online sau telefonic. Pentru estimarea capacității plajei se vor folosi proiecții de date anterioare, iar plaja va fi monitorizată în mod constant. Dacă limitele capacității plajei vor fi depășite, accesul va fi restricționat. Șezlongurile vor fi așezate la o distanță de doi metri, iar turiștii vor avea culoare unidirecționale pentru deplasare.

Și la terase se va merge cu rezervare, de la 1 iunie. Este interzis transferul meniurilor sau al solnițelor și olivierelor și a altor obiecte de la o masă la alta, acestea fiind dezinfectate după plecarea clienților. La aceeași masă vor sta maximum patru persoane, iar personalul care servește clienții va purta măști și mănuși. Este interzis să se consume produse în picioare.

Tot de la 1 iunie, nu mai este necesară declarația pe proprie răspundere pentru a motiva deplasarea în afara localității.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER