Conectează-te cu noi

Sport

„Tricolorii” de la LAPI Dej, prima victorie la turneul final al Campionatelor Europene de volei din Slovacia – FOTO

Publicat acum

pe

Naționala Under 19 a României a obținut duminică prima victorie la turneul final al Campionatelor Europene de volei împotriva Slovaciei U19.

Chiar dacă au început în forță, primul set a fost pierdut de voleibaliștii români, cu scorul de 23-25. Elevii antrenați de Ghitun Stelian și Itt Mircea s-au regrupat în pauza dintre runde, s-au mobilizat și au preluat frâiele confruntării. După 25-16 în actul secund, reprezentativa României U19 s-a impus apoi și în setul cu numărul trei, scor 25-18. Cel de-al IV-lea act i-a găsit pe sportivii români mai nepregătiți, slovacii au profitat de neatenția acestora și și-au adjudecat setul cu scorul de 25-16. Setul decisiv a fost la discreția României, care a reușit să se impună cu 15-10. Scor final Romania U19 – Slovacia U19, 3-2.

Cel mai eficient jucător român a fost centrul Florian Bela Bartha, cu 20 de puncte (14 atacuri și 6 blocaje). A fost urmat de Ovidiu Darlaczi, cu 16 puncte (12 din atac, 3 din serviciu și unul din blocaj) și de Alexandru Rață, cu 10 puncte (8 din atac și câte unul din serviciu și blocaj).

Prima partidă jucată de sportivii români a avut loc sâmbătă, 22 aprilie, împotriva reprezentativei Finlandei U19. Din păcate, elevii antrenați de Ghitun Stelian și Itt Mircea nu au făcut față ofensivei voleibaliștilor finlandezi, meciul fiind pierdut cu scorul de 3-0 (25-20; 25-13; 25-17).

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER