Conectează-te cu noi

Social-Cultură

„Trimite un copil sărac la școală!”, campanie umanitară desfășurată la Dej

Publicat acum

pe

rechizite scoala 2

loading...

În această perioadă Asociația Filantropia Ortodoxă Dej desfășoară Campania „Trimite un copil sărac la școală!”. Aceasta se desfășoară până în 10 septembrie și are drept scop strângerea de fonduri sau rechizite școlare, pentru micuții care vor să meargă la școală însă, din păcate, situația materială a familiei nu le permite.

Campania „Trimite un copil sărac la școală” s-a născut din constatarea că un număr semnificativ de copii din municipiul Dej, dar și localitățile apropiate, nu au posibilitatea de a avea un ghiozdan nou și rechizitele necesare pentru a merge la școală și abandonează sistemul de învățământ.

Ne-am propus să sprijinim cât mai mulți copii și ne asumăm rolul de “părinți” ai acestora, pentru a putea păși în noul an cu fruntea sus. Sunt copiii care merg în prima zi la școală purtându-și câteva caiete într-o sacoșă sau într-un ghiozdan peticit, încercând să ascundă lipsurile materiale ale părinților. Gândindu-ne la potențialul fiecăruia dintre acești copilași de a avea un destin strălucit, nu am putut face altceva decât să le fim sprijin la început de drum. Implicarea fiecăruia dintre dumneavoastră poate însemna o rază de speranță pentru o întreagă familie. Spiritul de comunitate, adesea promovat de asociația noastră, poate produce minuni într-o societate cu nevoi. Poate nu vei ști niciodată la cine a ajuns caietul sau ghiozdanul dăruit de tine, însă acel copil își va aminti toată viața că cineva i-a fost aproape la început de drum”, arată Asociația Filantropia Ortodoxă Dej.

Puteți să sprijiniți acest program la Bisericile aparținătoare din municipiul Dej, la Protopopiatul Ortodox Român Dej, donând în contul: RO31RNCB0108147824550001 sau online pe site-ul Asociației. Persoană de contact – Costinel Șoaită – tel: 0754 611 191.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER