Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Trupa de teatru ”Arlequin” a revenit în țară. Primarul din Dej i-a felicitat – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

arlequin teatru (6)

Trupa de teatru ”Arlequin” a Casei Municipale de Cultură din Dej s-a întors recent de la Festivalul Internaţional de Teatru pentru Copii şi Tineret ”Eclairs de Scène”, iar astăzi a fost felicitată de primarul din Dej, Morar Costan.

Trupa de teatru ”Arlequin” a participat la cea de-a 29-a ediție a Festivalului Internaţional de Teatru pentru Copii şi Tineret ”Eclairs de Scène”, festival care a reunit nu mai puțin de 17 trupe din Armenia, Georgia, Egipt, Republica Moldova, Polonia, România, Rusia, Slovacia şi Franţa. Trupa din Dej a prezentat pe scena festivalului ”Partida de cărţi” de Marcel Pagnol, în regia lui Lucian Iosip și a dansat în costume populare ”Feciorescul”.

Cei patru tineri actori Alex Ţigăoan, Dan Borzan, Cosmin Szekely şi Sergiu Mureşan (toţi elevi ai Şcolii Gimnaziale ”Mihai Eminescu” Dej), însoțiți de profesorii Lucian Iosip și Loredana Tomșa au fost invitați astăzi la Primăria Dej, unde edilul Morar Costan i-a felicitat pentru activitatea lor, le-a mulțumit pentru că au reprezentat Dejul cu cinste și le-a urat mult succes în continuare.

De cealaltă parte, prof. Lucian Iosip i-a povestit primarului cum a fost în Franța, ce a însemnat pentru domnia sa participarea la acest festival și totodată cât de încântați au fost micuții actori de această frumoasă aventură (vezi toate declarațiile în materialul video de mai jos).

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER