Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Trupa de teatru francofon ”Caractères” participă la Fêt’Art 2015 în Franţa

Publicat acum

pe

trupa Caracteres in Serbia teatru francofon (5)

În perioada 26-30 mai, Trupa de teatru francofon „Caractères” de la Liceul Teoretic „Al. Papiu Ilarian” Dej este prezentă pe scena Festivalului Fêt’Art din Le Quesnoy, Franţa.

Organizat de Compania de Teatru „Bimberlot” cu susţinerea Primăriei Le Quesnoy, Consiliului Departamental, Consiliului Regional Nord-Pas de Calais şi Direcția departamentală de Coeziune Socială, festivalul este o sărbătoare anuală dedicată teatrului şi iubitorilor de teatru, găzduind spectacole de amatori şi profesionişti, scrie dejbiz.

Invitată pentru a doua oară la acest festival, trupa „Caractères” va susţine patru spectacole cu piesa „Dans la vitrine” de Yannick Rucelle, programate pe 27, 28, 29 şi 30 mai. Elevii dejeni sunt însoţiţi de profesorii Dorina Gherman, directoarea liceului, Cornelia Platon, coordonator de programe şi proiecte educative, Monica Diţ şi Ligia Clinciu, coordonatoarea trupei, care semnează şi regia piesei. Prezenţa trupei Caracteres se înscrie, de asemenea, în programul schimburilor culturale periodice dintre Dej şi Le Quesnoy, între cele două oraşe înfrăţite de mai bine de zece ani existând o foarte bună colaborare şi în domeniile învăţământ şi administraţie locală.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER