Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Trupa de teatru francofon ”Intermezzo” s-a întors din Izmir, Turcia

Publicat acum

pe

intermezzo teatru dej

Trupa de teatru francofon ”Intermezzo” de la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” din Dej s-a întors recent de la Festivalul Internaţional de Teatru Francofon pentru Liceeni şi Studenţi (FITE) din Izmir, Turcia.

Cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Internaţional de Teatru Francofon pentru Liceeni şi Studenţi, intitulat ”Le Gros Chantier” a avut loc în Izmir, Turcia. Trupa ”Intermezzo” de la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” a participat la mai multe ateliere de formare teatrală (mişcare scenică, creaţie, percuţie şi improvizaţie), în cadrul Universităţii ”Yaşar Bornova”.

Aceste activități s-au concretizat mai apoi printr-un spectacol colectiv, care a reunit toate piesele puse în scenă în cadrul work-shop-urilor. De menționat că actorii dejeni sunt și buni dansatori și au prezentat o suită de dansuri populare care au uimit întreaga sală.

Dejenii au reușit și să viziteze mai multe obiective turistice, între care situl arheologic de la Troia sau orașul Istanbul (palatele Topkapi şi Dolmabahce, Hagia Sophia, Moscheea Albastră, croaziera pe Bosfor, Bazar etc.).

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER