Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Trupa „Intermezzo” din Dej, pe scena festivalului din Toulouse, Franța!

Publicat acum

pe

Trupa de teatru francofon Intermezzo Colegiul National Andrei Muresanu Dej CNAM

Trupa de teatru francofon „Intermezzo”, a Colegiului Național „Andrei Mureșanu” Dej, a plecat duminică dimineața la Toulouse (Franţa), unde, în urma unei rigurooase preselecții, va reprezenta România la cea de-a XXX-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru pentru Copii şi Tineret „Eclairs de Scène” (30 mai – 4 iunie).

Organizat de Asociaţia FITE (Festival International de Théâtre des Enfants), festivalul reunește 19 trupe participante din: Ecuador, Germania, Kazahstan, Republica Moldova, România, Senegal, Tunisia şi Franţa, programul acestei manifestări cuprinzând, pe lângă spectacole, o vizită ghidată în oraş, o paradă a costumelor, un târg de produse tradiţionale şi ateliere teatrale. Nu în ultimul rând, participanţii la festival vor avea parte de o recepţie oficială la primăria Toulouse și o excursie în Carcassone.

Trupa „Intermezzo” a Colegiului Național „Andrei Mureșanu” din Dej – Alexandru Bivolaru, Nagy Lorand, Ioana Șoim, Andra Cristoreanu, Cristian Calmar, Alexandru Manyo, Liviu Pintrinjăl, Cătălin Boian și Vlad Georgiu – va prezenta pe scena festivalului piesa „Burghezul gentilom” de Moliere, în regia lui Lucian Iosip, profesorul coordonator și însoțitor al tinerilor actori.

Fără îndoială, succesul de care s-a bucurat prestația trupei „Intermezzo” pe scena Festivalului „Franthousiasme” din Dej, se va repeta și la Toulouse!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER