Conectează-te cu noi

Social-Cultură

TSD Cășeiu a organizat o campanie de reciclare pentru a ajuta o familie nevoiașă

Publicat acum

pe

colectare pet-uri

În perioada 9-28 februarie, Tineretul Social Democrat Cășeiu a organizat o campanie de reciclare a hârtiei și pet-urilor în școlile din municipiul Dej și comuna Cășeiu. Obiectivul acestei campanii a fost de a ajuta o familie cu situație materială precară din această comună.

Inițiativa, desfășurată cu sprijinul deputatului Cornel Itu, a fost un real succes, iar tinerii au folosit banii obținuți în urma vânzării materialelor reciclabile pentru a pregăti pachete cu alimente, produse de îngrijire și produse de curățenie pentru o familie cu 3 copii din Guga. Pachetele au fost duse duminică, 8 Martie, la locuința acestora, de către câțiva tineri din cadrul TSD.

Mama celor trei fetițe a transmis un mesaj de mulțumire organizației și deputatului Cornel Itu: “Suntem recunoscătoare tuturor celor care s-au gândit să ne facă o bucurie cu ocazia zilei de 8 Martie. Domnul deputat a ajutat mereu pe cei aflați la nevoie. Sperăm că atunci când vom avea posibilitatea, să ajutăm la rândul nostru alți copii nevoiași”.

Organizația TSD și-a propus să continue această inițiativă datorită impactului pozitiv atât în ceea ce privește importanța reciclării selective cât și a sprijinului financiar pentru familii nevoiașe din comuna lor.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER