Conectează-te cu noi

....

Naţional

Tu cum ai grijă de imunitatea celui mic? Descoperă 3 lucruri pe care orice mămică trebuie să le știe

Publicat acum

pe

....

Bebelușul tău are nevoie de prezența ta pentru orice lucru. Cel mic știe că tu ești persoana de siguranță care îi poate oferi mâncare, iubire, dar și protecție împotriva oricărui pericol existent. Sistemul imunitar al unui sugar este fragil în fața bolilor și a gripei, iar acest lucru trebuie să țină în alertă orice mămică, mai ales în primele săptămâni de viață. Există numeroase tehnici recomandate de specialiști pentru a îmbunătăți sistemul de apărare al bebelușului. Dacă vrei să afli care sunt cele mai cunoscute recomandări, citește în continuare acest articol.  

Top 3 lucruri de știut pentru a avea grijă de sistemul imunitar al bebelușului tău

Somn

....

Somnul celui mic îl vă ajuta pe acesta să își dezvolte sistemul imunitar suficient de mult încât virușii și bolile să nu mai reprezinte un risc atât de mare. Se știe că în primele luni de viață copii dorm peste 15 ore pe zi, ceea ce înseamnă că un pătuț spațios, o saltea confortabilă și un set de așternuturi moi sunt ideale pentru a facilita experiență de somn a bebelușului tău. 

Sterilizare

Bebelușii sunt foarte fragili, în special în primele luni de viață. Astfel, e important să îl expui pe cel mic la cât mai puține riscuri de îmbolnăvire și infectare. De aceea, specialiștii recomandă sterilizarea și dezinfectarea tuturor obiectelor cu care cei mici intra în contact. Pentru a eficientiza procesul, poți folosi diverse produse, precum sterilizatoare pentru suzete și biberoane de la Babyneeds.ro. Profită acum de ofertele avantajoase de la o gamă largă de produse.

Alăptarea

Bebelușii se nasc cu o imunitate transmisă de la mama la naștere, însă acest lucru nu este suficient că micuțul să treacă cu bine de virușii sau germeni la care e expus. Specialiștii vorbesc de mult timp despre importanța laptelui matern și cum acesta poate susține imunitatea la copii, fiindcă acesta conține toate proteinele, grăsimile, anticorpii și probioticele de care bebelușul tău are nevoie. Toate acestea sunt transmise prin laptele matern și îl ajuta pe bebeluș să aibă mai puține infecții.

Ai grijă de sănătatea micuțului tău și nu uita că un copil sănătos este un copil fericit. Folosește pentru siguranța celui mic cele mai înalte sisteme de protecție. Alege sterilizatoare pentru suzete și biberoane de la magazinele de specialitate, și oferă-i celui mic o copilărie liniștită și fără griji. 

Sursa foto: Pexels.com

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER