Conectează-te cu noi

Sport

”U” Cluj rămâne în Liga a II-a, deși a învins la Sibiu. Barajul, adjudecat de Hermannstadt

Publicat acum

pe

loading...

Echipa de fotbal ”U” Cluj nu a reușit să promoveze în Liga 1, după 0-2 și 1-0 cu Hermannstadt. Astăzi, ”șepcile roșii” mai aveau nevoie de un gol pentru a ajunge în prelungiri.

În urma celor două rezultate înregistrate la ”barajul” pentru un loc în ediția următoare a Ligii 1 – 0-2 pe stadionul ”Cluj Arena” și 1-0 la Sibiu, ”U” Cluj va evolua în Liga a II-a și în sezonul următor. De cealaltă parte, sibienii antrenați de Vasile Miriuță vor rămâne pe prima scenă fotbalistică în sezonul 2019/2020.

În meciul tur, Petrişor Petrescu (79′) şi Juvhel Hama Tsoumou (80′) au marcat în două minute golurile care au decis soarta partidei de la Cluj. În această după-amiază, pe Municipalul din Sibiu, ”șepcile roșii” s-au impus cu 1-0 (Goga ’64), însă nu au mai reușit golul doi – care să trimită meciul în prelungiri – și astfel sibienii au fost cei care s-au bucurat la finalul celor 90 de minute.

În anul în care sărbătoreşte centenarul, Universitatea visa la o promovare în Liga 1. Nu a putut-o obţine direct în campionat, în condiţiile în care Chindia Târgovişte şi Academica Clinceni s-au clasat pe primele două locuri.

FC Hermannstadt: Căbuz – Al. Măţel, Dandea, I. Stoica, D. Tătar – Dâlbea (cpt.), Antonov – P. Petrescu, Dumitriu, Sg. Popovici – Tsoumou. Rezerve: T. Niga – Lendric, Fl. Acsinte, L. Niţă, R. Sumanariu, Jazvic, Pedro Moreira. Antrenor: Vasile Miriuţă.

”U” Cluj: Dur-Bozoancă – Al. Coman, Berci, Andr. Cordoş, Taub – Greu, G. Florescu, N. Pârvulescu – Chitoşcă, Mir. Axente, Goga (cpt.). Rezerve: Iul. Dinu – Haţiegan, M. Coman, Hordouan, Gavra, Gab. Giurgiu, Telcean. Antrenor: Bogdan Lobonţ.

RECLAMĂ

loading...

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER