Conectează-te cu noi

Naţional

Cursurile școlare ar putea fi reluate după încetarea stării de urgență

Publicat acum

pe

Ministrul Educației, Monica Anisie a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă: cursurile școlare ar putea fi reluate după încetarea stării de urgență. Data exactă depinde de evoluția pandemiei.

”Data exactă privind reluarea cursurilor se va stabili în funcție de evoluția pandemiei de coronavirus din România, precum și de măsurile comunicate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență. În contextul informațiilor din prezent, scenariul de lucru prevede reluarea cursurilor după încetarea stării de urgență și asigurarea tuturor măsurilor pentru ca elevii, studenții și cadrele universitare să fie în siguranță. În funcție de dată, probele scrise ale Evaluării Naționale și ale examenului de Bacalaureat ar putea fi organizate în luna iulie. La examene nu va fi cuprinsă materia din semestrul al II-lea. Am emis un ordin de ministru prin care am anulat simulările examenelor naționale, evaluările pentru clasele a II-a, a IV-a și a VI-a, dar și olimpiadele și concursurile școlare”, a declarat Anisie.

Ministrul a mai spus că situația școlară a elevilor se va încheia cu minimum două note, plus nota de la teză, acolo unde este cazul. De asemenea, programa pentru teză va include doar materia studiată până în data de 11 martie, când au fost suspendate cursurile.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER