Conectează-te cu noi

Eveniment

Dej | Francezul acuzat de PEDOFILIE a fost ARESTAT pentru 30 de zile!

Publicat acum

pe

Francezul în vârstă de 61 de ani care a fost reţinut în Dej, fiind suspectat de pedofilie, a fost arestat pentru 30 de zile.

Vă reamintim, în perioada 24 decembrie 2017 – 1 ianuarie 2018, cetăţeanul francez în vârstă de 61 de ani i-ar fi solicitat unui bărbat, în vârstă de 27 de ani, din municipiul Dej, să identifice tineri dispuşi să întreţină relaţii sexuale contra cost. Conform polițiștilor, în noaptea de 31 decembrie 2017/1 ianuarie 2018, francezul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un minor în vârstă de 13 ani, într-un imobil aflat într-o zonă mai izolată, de pe raza localităţii Cetan, pe care l-ar fi închiriat.

De asemenea, cetățeanul francez ar fi întreţinut relaţii sexuale contra cost cu alţi doi minori de 16 ani. Cei trei minori ar fi fost fotografiaţi de bărbat în ipostaze indecente. În urma percheziţiei, au fost ridicate mai multe medii de stocare (unităţi centrale, memory stick-uri şi telefoane mobile) care urmează a fi expertizate.

Bărbatul în vârstă de 61 de ani a fost reţinut 24 de ore de către poliţişti, pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor. Ulterior, individul a fost arestat pentru 30 de zile.

Citește și:

Cetan | Cetățean francez, REȚINUT de polițiștii din Dej pentru acte sexuale cu minori – VIDEO

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER