Conectează-te cu noi

Eveniment

INCENDIU la o anexă gospodărească, în Vad – FOTO

Publicat acum

pe

Un incendiu a izbucnit în urmă cu puțin timp, în jurul orei 12, în localitatea Vad.

Din primele informații, incendiul se manifestă la o anexă gospodărească. În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, dar și polițiștii.

ACTUALIZARE: “Flăcările au cuprins mai multe anexe alipite dintr-o gospodărie din localitatea Vad. În momentul sosirii la locul incendiului, anexele erau cuprinse în totalitate de flăcări. Anexele erau folosite pentru depozitarea diverselor materiale, produse agricole și utilaje/ustensile folosite în gospodărie. Proprietarul a evacuat el păsările dintr-o încăpere până la sosirea echipelor de intervenție.

Stingerea focarelor și înlăturarea efectelor negative ale incendiului au durat mai bine de o oră. Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui incendiu, însă anexele au fost distruse în totalitate.

Prezența de spirit a proprietarilor și intervenția rapidă a pompierilor au reușit limitarea extinderii incendiului la sura și casa din gospodărie, amplasate la cca 4 și 6 m față de anexe.
Cercetările preliminare au determinat că incendiul a pornit cel mai probabil de la o scânteie a aparatului de sudură folosit de proprietar”, a transmis ISU Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER