Conectează-te cu noi

Eveniment

INCENDIU la o pensiune din Gherla, intervenția a fost dificilă – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Un incendiu a izbucnit în urmă cu puțin timp, în jurul orei 18:50, la o pensiune din municipiul Gherla.

Din primele informații, incendiul se manifestă la mansarda unei pensiuni de pe strada Dejului din Gherla. În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej cu trei autospeciale cu apă și spumă, pompierii voluntari din Gherla cu două autospeciale, precum și polițiștii.

ACTUALIZARE: ”În momentul sosirii forțelor la fața locului, erau cuprinse de flăcări acoperișurile a trei corpuri de clădire, în care funcționa o pensiune, alipite una de alta și o parte din încăperile situate la mansarda imobilului. Intervenția pompierilor a fost una dificilă, având în vedere faptul că unul dintre corpurile afectate de incendiu era alipit de un bloc de locuințe cu patru etaje.

O parte din locatarii blocului s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor, iar intervenția promptă a împiedicat extinderea focului la blocul de locuințe. În aceste momente flăcările au fost lichidate, fiind evitată propagarea acestora mai departe de limitele în care au fost găsite.

Au fost distruse acoperișul corpurilor de clădire pe o suprafață de circa 600 mp și trei încăperi situate la mansardele acestora. De asemenea, celelalte încăperi situate la mansardă au fost deteriorate de degajările de căldură, fum și scurgerea apei folosite pentru stingerea incendiului”, a transmis ISU Cluj.

Din fericire, nu au fost persoane rănite.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER