Conectează-te cu noi

Eveniment

INCENDIU la o autoutilitară, la ieșire din Dej. Intervenția pompierilor, aproape 3 ore – FOTO

Publicat acum

pe

Un incendiu a izbucnit în urmă cu puțin timp, în jurul orei 12:45, la ieșire din Dej, în zona sensului giratoriu Bistriței-Baia Mare.

Din primele informații, incendiul se manifestă la o autoutilitară. În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, dar și polițiștii.

ACTUALIZARE: ”În momentul sosirii la locul solicitării, flăcările se manifestau cu putere, fiind alimentate de materialele combustibile transportate în bena autoutilitarei. Printre acestea s-au găsit mai multe recipiente care conțineau diluanți și vopsele, substanțe ce au amplificat arderea.

Din fericire, nu au fost persoane rănite în urma acestui eveniment, iar pompierii au reușit să limiteze extinderea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite. Operațiunile de stingere și de readucere a stării de normalitate au durat cca trei ore, fiind necesară descărcarea tuturor materialelor din bena autoutilitarei pentru se stinge focarele ce ardeau mocnit și eliminarea recipientelor cu diluanți sau vopsele din apropierea acestora.

Cauza cea mai probabilă a incendiului a fost scurgerea unui recipient cu diluant peste toba de eșapament încinsă”, a informat ISU Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER