Conectează-te cu noi

Eveniment

ULTIMA ORĂ: NU se ia apa în Dej! Este doar un zvon!

Publicat acum

pe

Compania de Apă Someș ne-a anunțat în urmă cu puțin timp, în jurul orei 15:30, că dejenii pot să stea liniștiți întrucât nu sunt semnalate avarii care ar putea împiedica alimentarea cu apă în zona Dejului.

Pe grupurile de Facebook din zona municipiului Dej au apărut în ultimele ore speculații conform cărora există noi probleme cu furnizarea apei potabile. În jurul orei 15:30, jurnaliștii Dej24.ro au contactat Compania de Apă Someș care ne-a dat asigurări că nu sunt probleme și nu va fi întreruptă furnizarea apei potabile.

ACTUALIZARE ora 15:50: ”Având în vedere faptul că, atât la dispeceratul Sucursalei Dej cât și la Dispeceratul central al Companiei de Apă SOMEȘ S.A., s-au înregistrat apeluri telefonice prin care se manifestă îngrijorarea clienților noștri referitor la o eventuală întrerupere a furnizării alimentării cu apă în zona Cluj-Gherla, îngrijorare provocată de un ZVON care circulă, Compania de Apă vă informează, că la acest moment nu a fost semnalată nici o avarie care ar putea împiedica alimentarea cu apă în această zonă, anunță Compania de Apă Someș.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER