Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin în Boteni. Mai multe animale au pierit

Publicat acum

pe

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin, în aceste momente, pentru a stinge un incendiu care se manifestă la o anexă și la fânul depozitat într-o gospodărie din localitatea Boteni, comuna Mociu.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de la Punctul de Lucru Mociu, acesta urmând să fie sprijinit cu o autospecială de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca.

Din fericire, nu există victime.

ACTUALIZARE: ”Incendiul s-a manifestat la un grajd, de aproximativ 40 de mp. De asemenea, grajdul conținea și o anexă, unde erau depozitați baloți de fân, ceea ce a favorizat arderea și a îngreunat misiunea. Totodată, lângă grajd a fost amenajat un adăpost de animale, iar o scroafă cu 14 porci de mici dimensiuni nu au putut fi salvați. Până la sosirea echipajelor noastre, proprietarul a reușit să își scoată din grajd calul și o vacă. La rândul lor, pe lângă operațiunile de stingere, pompierii au reușit salvarea unui câine. Referitor la bărbatul care a solicitat pe parcurs îngrijiri medicale, rănile acestuia au fost minore și a refuzat transportul la spital. Cel mai probabil, incendiul a pornit din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu care alimenta un bec al grajdului”, a precizat ISU Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER