Conectează-te cu noi

....

Naţional

Ultima săptămână din aprilie, mai rece. Prognoza METEO

Publicat acum

pe

....

După o săptămână cu temperaturi de vară, ultimele zile din aprilie vor fi destul de friguroase, apoi vremea se încălzește în luna mai, potrivit prognozei pentru următoarele 4 săptămâni, transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

până pe 22 aprilie
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în jumătatea sud-estică a ţării, dar mai ales în extremitatea de sud-est, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii ţări, dar mai ales în zonele montane.

....

22 – 29 aprilie
Temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele normale pentru acest interval în regiunile intracarpatice, dar mai ales în vestul şi nord-vestul teritoriului, iar în rest vor fi în general apropiate de cele specifice. Cantităţile de precipitaţii vor fi uşor excedentare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

29 aprilie – 6 mai
Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales ales în regiunile estice şi sud-estice. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile sud-vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

6 – 13 mai
Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a ţării, posibil uşor mai ridicate în regiunile extracarpatice. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi uşor excedentare în jumătatea sud-estică a ţării, dar mai ales în regiunile sudice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.
 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER