Conectează-te cu noi

....

Administraţie

Ultima ședință a Consiliului Local Dej în actuala configurație. Au ciocnit șampanie la final – VIDEO

Publicat acum

pe

....

Consiliul Local Dej ultima sedinta

Sala Mare a Primăriei Dej a găzduit azi ultima ședință a actualului Consiliu Local Dej, pentru că în 10 zile vor avea loc alegeri locale.

....

Astăzi, cu începere de la ora 13, consilierii locali din Dej s-au întrunit pentru ultima dată în actuala formulă. Cei 19 aleși locali ai Dejului au ajuns la finalul mandatului, urmând ca după 5 iunie – atunci când au loc alegerile locale – să fie învestit un nou Consiliu.

Actuala configurație a Consiliului Local Dej a avut astăzi pe ordinea de zi 15 proiecte de hotărâre, între care și rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Municipiului Dej pe anul 2016 sau aprobarea organigramei, statului de funcții și a numărului de posturi pentru aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Dej și serviciile subordonate.​

Deși a fost ultima întâlnire în această formulă, consilierii locali nu au uitat că se află în plină campanie electorală și au respins mai multe proiecte de hotărâre. Chiar și așa, la final, aleșii și-au mulțumit unii altora pentru colaborare, le-au urat succes adversarilor politici la alegeri și au ciocnit un pahar de șampanie.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER