Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Un bărbat din Dej a câștigat concursul de cultură generală ”Câștigă România!”

Publicat acum

pe

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Dej, a câștigat, în urmă cu două zile, emisiunea ”Câștigă România!”.

Ioan Dorin Rus s-a născut în Dej, fiind absolvent al Colegiului Național ”Andrei Mureșanu” – promoția 1987 (clasa a XII-a C – profil chimie). Ioan – care este de profesie consilier – locuiește de peste 30 de ani în București. Este căsătorit de 28 de ani și are o fiică, studentă la medicină.

Dejeanul în vârstă de 52 de ani este absolvent al facultăților de Chimie, în 1993 și Drept, în 2003, din București. Acesta a reprezentat România timp de 7 ani în 5 misiuni internaționale de menținere a păcii sub egida O.N.U. și U.E., în țări din Balcanii de Vest și Libia, activând în domeniul cercetării penale.

Îi place să fie în contact cu natura, cu pământul, să lucreze în grădină și să citească. A călătorit mult, nu numai în țară, ci și în lume, din Republica Dominicană până în Rusia, parțial datorită meseriei, dar și pentru a descoperi alte culturi (a fost în peste 30 de țări).

Lectura, conducerea autoturismelor, practicarea sporturilor – fotbal, tenis de câmp și baschet, vizitarea muzeelor, teatrul, muzica, geografia, istoria, întâlnirile cu foștii profesori și colegi de liceu și facultate, activitățile fizice în aer liber – sunt alte activități preferate ale dejeanului stabilit în capitală.

În urmă cu două zile, Ioan Dorin Rus a participa pentru prima dată într-un concurs de televiziune – ”Câștigă România!” – și s-a descurcat excelent, ajudecându-și concursul difuzat pe TVR 2.

”Câștigă România!” este o emisiune-concurs de cultură generală, difuzată, începând din 17 aprilie 2017.

Reclamă
2 Comentarii

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. Fain

    2021-12-27 la 1:30:52 PM

    Felicitări,se poate și în generația mult apusa ,nu doar in aceasta era a digitalului sunt oamenii deștepți,bravo,câștigă cine e mai Dezghetat la minte și multă încredere în sine!

  2. Pingback: Dejeanul Ioan Rus a câștigat opt ediții ale concursului ”Câștigă România” - Dej24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER