Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Un câine de luptă seamană teroare în Urișor! O familie a rămas fără pisică și câine – FOTO ȘOCANT

Publicat acum

pe

....

Un câine dintr-o rasă periculoasă, cel mai probabil „Rottweiler”, împrăștie teroare în localitatea Urișor din comuna Cășeiu.

Un tânăr s-a trezit în noaptea de vineri spre sâmbătă cu patrupedul pe care-l avea în curte – un dalmațian – fără suflare, sfâșiat de un câine periculos. Mai mult decât atât, cu doar câteva zile în urmă, același câine i-ar fi omorât și pisica.

....

Câinele e foarte periculos, e un rottweiler, are o statură imensă. Alaltăieri a intrat în curte și ne-a omorât pisica, ieri mi-a atacat câinele și azi-noapte l-a omorât”, a declarat pentru Dej24.ro, tânărul care a și formulat întretimp o plângere la poliție.

Acesta declară că a dat nas în nas cu periculosul animal, care era pregătit să-l atace și pe el, chiar în propria curte. Se pare că patrupedul este cunoscut în zonă ca fiind agresiv, de-a lungul timpului făcându-se mai multe sesizări.

Sesizări s-au făcut multiple din ce am înțeles de la oamenii din zonă. A omorât nenumărate animale și a atacat și oameni”, ne-a mai spus bărbatul.

Acesta a formulat o plângere la poliție și este dispus să meargă în instanță pentru a-și găsi dreptatea. Deocamdată nu se știe dacă patrupedul agresiv este un câine comunitar sau dacă aparține cuiva. Cert este că reclamantul vrea să ceară despăgubiri primăriei, dacă câinele este comunitar sau proprietarului, dacă acesta aparține cuiva.

La fața locului a intervenit și un echipaj al poliției care a constatat aspectele semnalate.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER