Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Un complex de karting unic în Transilvania și-a deschis porțile, la doi pași de Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Complexul T&T Karting Transilvania – aflat la numai cinci kilometri distanță de municipiul Dej – și-a deschis astăzi porțile pentru toți iubitorii de karting.

Situat în localitatea Nireș (comuna Mica), Complexul T&T Karting Transilvania cuprinde singura pistă de karting din Transilvania la standarde internaționale (CIF-FIA). Circuitul de karting outdoor are lungimea de 800 metri și lățimea între 8 și 10 metri. Caracteristicile pistei fac din circuitul T&T Karting un excelent traseu de agrement dar, în egală măsură, și unul potrivit pentru antrenament și competiții profesioniste.

Complexul – întins pe o suprafață de 20.600 mp, ridicat din fonduri europene – funcționează de luni până sâmbătă în intervalul orar 10-21, în timp ce duminica este deschis între orele 10 și 18. Tarifele variază între 25 și 45 de lei, pentru 10 minute, în funcție de puterea kart-ului ales – 4,5 kW, 6,5 kW sau 9 kW.

Familia Mureșan din Dej – cea care a pus bazele acestei afaceri – a anunțat că T&T Karting Transilvania oferă posibilitatea organizării de competiții sportive de tip team building și corporate.

La inaugurarea complexului – care a avut loc astăzi, de la ora 11 – au participat membri familiei Mureșan (Aurelian – fost viceprimar al Dejului, soția Violeta și cei doi copii – Tudor și Antonia), vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Marius Mînzat, campionii Bogdan Marișca și Sebastian Itu de la Napoca Rally Academy, reprezentanți ai Primăriei Mica, precum și numeroși prieteni sau invitați.

Vezi în MATERIALUL VIDEO de mai jos cum a apărut ideea acestui complex, cât a durat realizarea lui și ce a avut de spus campionul național Bogdan Marișca.

Vezi mai multe FOTOGRAFII pe pagina de facebook Dej24.ro:

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. Personajul

    2020-07-31 la 12:51:08 PM

    de circuitul de la Prejmer nu ati auzit? este langa Brasov deci tot Transilvania este.

    „este unic” „nu ati mai vazut asa ceva”. de ce nu scrieti direct „clickbait” si gata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER