Conectează-te cu noi

Eveniment

Un deținut a încercat să evadeze de la Penitenciarul Gherla. Cum și unde s-a încheiat ”aventura” lui

Publicat acum

pe

Un deținut a încercat să evadeze sâmbătă, 25 iunie, din Penitenciarul Gherla. Acesta este la a doua încercare de acest gen.

”Deținutul a încercat să evadeze din Penitenciarul Gherla,  fugind de pe secția de deținere până în filtrul auto din postul de control nr. 1 situat la ieșirea din penitenciar. Deținutul este la a doua încercare de evadare într-un interval de 10 zile. În data de 16.06.2022, același deținut, după ce a beneficiat de dreptul al vizită, în timp ce urma să fie condus la camera de deținere, a luat-o la fuga spre poarta deschisă a fabricii de mobila din penitenciare și s-a ascuns într-o hală. După aproximativ 5-10 minute, a fost prins”, au informat reprezentanții Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor.

Aceeași sursă notează că ”deținutul a reușit să iasă din sectorul de deținere al penitenciarului de maximă siguranță, deoarece poarta de acces în sectorul de deținere este defectă de 3 zile. Deși această problemă a fost semnalată de polițiștii de penitenciare din sectorul operativ, nu s-a luat nicio măsură. Această poartă a fost unul dintre factorii care a înlesnit ajungerea deținutului la postul de control auto al penitenciarului, fiind la un pas de a evada din penitenciar”.

Din motive de siguranță, deținutul a fost mutat într-un alt penitenciar.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER