Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Un echipaj al Ambulanţei a scos un pacient care suferise un infarct peste gard, la Cluj-Napoca, accesul fiind blocat de o maşină – FOTO

Publicat acum

pe

Un pacient cu infarct din Cluj-Napoca a fost scos de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Cluj peste gard cu ajutorul vecinilor şi al poliţiştilor locali întrucât accesul în curtea casei era blocat de o maşină, transmite Mediafax.

Potrivit unei postări pe Facebook pe grupul Info Trafic judeţul Cluj, un pacient care locuieşte pe o stradă din centrul municipiului Cluj-Napoca suferise un infarct, iar echipajul SAJ Cluj chemat prin 112 a fost nevoit să îl treacă peste gard deoarece accesul în curte era blocat de o maşină.

Poliţia era deja acolo, număr de telefon nu era. Vino şi mută maşina, un om a făcut infarct şi medicul a trebuit să sară gardul, dar acum nu îl pot scoate pe om din curte”, se arată în postare.

Maşina care a blocat accesul avea un ecuson de acces general eliberat de Primăria Cluj-Napoca pentru Festivalul culinar internaţional organizat cu ocazia Zilelor Clujului.

Şeful SAJ Cluj, Horia Simu, a declarat, luni, corespondentului Mediafax în cazuri de infarct intervenţia rapidă medicilor este vitală, fără ca accesul lor la pacienţi să fie obstrucţionat în vreun fel.

O maşină a blocat accesul în curtea unui imobil de pe o stradă din centrul municipiului Cluj-Napoca iar maşina de ridicat autovehicule parcate ilegal a Poliţiei Locale nu a putut intra deoarece strada era îngustă. Echipajul SAJ Cluj fusese solicitat la un pacient cu infarct, dar pentru că nu se putea intra în curte, acesta a fost scos peste gard cu ajutorul vecinilor şi poliţiştilor locali. A fost transportat la ambulanţă, a fost stabilizat şi transportat la Institutul Inimii unde a rămas internat”, a spus Simu.

Poliţia Locală a Primăriei Cluj-Napoca l-a amendat pe şoferul care a blocat cu maşina accesul în imobil cu suma de 400 de lei.

Amenda a fost aplicată pentru staţionare neregulamentară şi blocarea accesului”, au spus reprezentanţii Primăriei clujene.

 

Sursa – Mediafax

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER