Conectează-te cu noi

....

Ştiri din zonă

Un jandarm din județul Cluj antrenează tinerii cu dizabilități – FOTO

Publicat acum

pe

....

Jandarmul este subofiţer operativ la Detaşamentul Antiterorist din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, iar în timpul liber este preşedinte şi antrenor la Club Sportiv Sentoky, în cadrul căruia antrenează o grupă din care fac parte persoane cu dizabilităţi, nevăzători sau persoane cu sindromul Down.

....

Plt. Maj Ivan Claudian deţine centura neagră în Ju Jitsu şi este practicant de kick-box. Acesta se ocupă de tinerii cu dizabilităţi din Cluj-Napoca de aproximativ patru ani, îi învaţă atât tehnici de autoapărare, cât şi para-karate pentru a participa la concursuri. De altfel, Ivan Claudian participă cu ei la competiţii interne şi internaţionale, unde aceştia au obţinut diferite premii.

De asemenea, plt. maj. Ivan Claudian a organizat o competiţie internaţională de para-karate la Cluj-Napoca, anul acesta având loc cea de-a doua ediţie a Cupei României şi a Cupei Internaţionale a Transilvaniei de para-karate pentru persoane cu dizabilităţi.

Una dintre persoanele antrenate de plt. maj. Ivan Claudian este campioană naţională şi urmează să participe în perioada 5-11 noiembrie 2018 la Campionatul Mondial de Para-Karate ce va avea loc în Madrid, Spania.

Prin protocolul de colaborare cu Club Sportiv Sentoky, Gruparea de Jandarmi Mobilă „Ştefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca susţine şi promovează sportul pentru persoanele cu dizabilităţi, punând la dispoziţie sala de sport pentru antrenamentul tinerilor cu nevoi speciale.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER