Conectează-te cu noi

Sport

Un jucător care a evoluat și pentru FC Unirea Dej a semnat cu FCSB

Publicat acum

pe

Un fotbalist care a evoluat o scurtă perioadă de timp și pentru FC Unirea Dej a semnat cu vicecampioana României, FCSB.

Este vorba despre Sorin Şerban. Noul jucător al FCSB-ului a venit din Liga a III-a, de la Minaur Baia Mare. Roș-albaștrii au plătit aproximativ 100.000 de euro pentru fotbalist, plus un procent de 15% dintr-un viitor transfer.

Fundaşul stânga de 19 ani a ajuns la echipa vicecampioană, după ce impresarul său l-a propus la Academica Clinceni. Cei de la Clinceni i-au transmis ideeea lui Argăseală şi aşa a ajuns Şerban la FCSB. “Am avut o discuţie cu Dănuţ Sabou, cel care l-a crescut de la 7 ani şi ne-am gândit să-l propunem în Liga 1. M-am gândit să-l propun la Clinceni, iar după câteva zile m-a sunat domnul Argăseală şi a spus că îl doresc la FCSB. L-am sunat imediat şi l-am întrebat dacă poate să joace la FCSB. Sigur, a spus. Aşa a ajuns să semneze cu ei şi mă bucur mult. Poate dacă nu ne gândeam să-l propunem în Liga 1 se pierdea în Liga 3”, a spus Sergiu Bodea, agentul lui Şerban.

Acesta este convins că FCSB a făcut alegerea potrivită şi spune că după o scurtă perioadă de acomodare, fotbalistul pe care îl reprezintă va putea juca în Liga 1, chiar dacă are doar 19 ani. “Îl cunosc de la 16 ani. Un băiat liniştit, muncitor. Exact profilul de jucător pentru un nivel ridicat. Are viteză bună, este foarte serios, are tehnică bună. Este un băiat echilibrat. Trebuie doar să-şi îmbunătăţească forţa. Va fi un jucător de top pentru România. Cât mai repede va fi în naţionala de tineret. Eu cred că este pregătit pentru Liga 1. Chiar discutam cu el după ce a semnat. Are emoţii, dar se bucură mult pentru acest transfer şi se simte pregătit”, a povestit agentul Sergiu Bodea.

În urmă cu câțiva ani, Șerban a îmbrăcat și tricoul Unirii Dej, formație pentru care a evoluat o jumătate de an.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE ELECTORALĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER